Nationaal
Almere City FC nipte overwinning behalen op de weg een wedstrijd met 5 goal

Almere City FC zegevierend tegen ADO Den Haag

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/16 13:45
E0

Almere City FC overwonnen ADO Den Haag in een dichtbij overwinning op Zondag, 2x3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 33 van Holand Second Division. Komen in de wedstrijd, Den Haag team kwam van Een gelijkspel en Alex Pastoor's team kwam van twee wint.

Thomas Verheijdt opende de score in de 7e minuut. Met deze staking heeft Thomas Verheijdt 10e doelen voor het seizoen bereikt. Na 12 minuten, Titouan Thomas maakten het tweede doelpunt voor ADO Den Haag. In de 35e minuut, Kornelius Hansen ontslagen voor Almere City FC.

Alex Pastoor's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Hamdi Akujobi, met 46 minuten op de klok. Na 64 minuten, Lance Duijvestijn scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Almere City FC zijn 3e in de tabel, met 62 points, terwijl ADO Den Haag op de plaats 10e zit, met 43 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Alex Pastoor's team speelt thuis tegen Zwolle. In de tussentijd, Dick Advocaat's team bezoek De Graafschap.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 16 april 2023 - 11:15
Bingoal Stadion
2-3
Thomas Verheijdt 7'
Titouan Thomas 12'
Kornelius Hansen 35'
Hamdi Akujobi 46'
Lance Duijvestijn 64'