Internationale
      Eert zelfs een hoog scorende wedstrijd

      Niets om Al-Sailiya en Al-Rayyan te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/14 22:00
      E0

      Met betrekking tot wedstrijdweek 19 van de Liga Catar, de wedstrijd tussen Al-Sailiya en Al-Rayyan op Vrijdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Komen in de wedstrijd, Doha team kwam van vier nederlagen en Nicolás Córdova's team kwam van een overwinning.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Yohan Boli, met 5 minuten op de klok. Na 25 minuten, Abdulaziz Hatem schoot Al-Rayyan tweede doelpunt. Kort voor de pauze, Mohamed Diamé ontslagen voor Al-Sailiya. Kort voor de pauze, Carlos Strandberg heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip. Carlos Strandberg heeft nu een scorereeks van 5 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Al-Rayyan zijn 9e in de tabel, met 17 points, terwijl Al-Sailiya op de plaats 12e zit, met 10 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Doha team speelt uit tegen Al Ahli, terwijl Nicolás Córdova's team speelt thuis tegen Al-Duhail.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      AL-SAILIYA
      TEKENEN
      AL-RAYYAN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 14 april 2023 - 19:45
      Hamad Bin Khalifa Stadium
      2-2
      Mohamed Diamé 45'
      Carlos Strandberg 45' (pen.)
      Yohan Boli 5'
      Abdulaziz Hatem 25'