Internationale
Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een spannende wedstrijd

Honors zelfs tussen FC Penafiel en Vilafranquense

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/19 16:00
E0

FC Penafiel en Vilafranquense speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zondag, op naar speeldag 25 van de Portuguese Division Two. Komen in de wedstrijd, Hélder Cristóvão's team kwam van een nederlaag en Ricardo Chéu's team kwam van Een gelijkspel. Roberto was beslissend met 1 doel.In dit spel werden slechts 3 schoten opgenomen, de laagste dit seizoen.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Nenê, vanaf de penaltystip, met 74 minuten op de klok. Met dit doel heeft Nenê zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald. Roberto maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat Vilafranquense zijn 5e in de tabel, met 38 points, terwijl FC Penafiel op de plaats 7e zit, met 32 points. In de volgende wedstrijd, Penafiel team host FC Porto B, terwijl Ricardo Chéu's team speelt thuis tegen Nacional.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FC PENAFIEL
TEKENEN
VILAFRANQUENSE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 19 maart 2023 - 14:00
Estádio Municipal 25 de Abril
David Silva
1-1
Roberto 90'
Nenê 74' (pen.)