Internationale
Eert zelfs een wedstrijd met 4 goals

Niets om Trofense en Nacional te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/11 18:06
E0

In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 24, de wedstrijd tussen Trofense en Nacional op Zaterdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. In deze competitie, Jorge Casquilha's team kwam van twee nederlagen en Filipe Cândido's team kwam van twee wint.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Carlos Daniel in de 22e minuut, met een rechtervoetaanval in de doos. Na 27 minuten, Rúben Pereira ontslagen voor Trofense. Trofa team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Wesley Tanque, na 35 minuten, via een header in het strafschopgebied.

Luís Esteves maakte het laatste doelpunt met 59 minuten op de klok met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Met dit doel heeft Luís Esteves zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

Na het resultaat Nacional zijn 13e in de tabel, met 28 points, terwijl Trofense op de plaats 17e zit, met 20 points. Volgende, Trofa team bezoek Feirense, terwijl Filipe Cândido's team speelt thuis tegen Moreirense.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TROFENSE
TEKENEN
NACIONAL

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 11 maart 2023 - 14:00
Estádio Clube Desportivo Trofense
Nuno Almeida
2-2
Rúben Pereira 27'
Wesley Tanque 35'
Carlos Daniel 22'
Luís Esteves 59'