Internationale
Moreirense heeft een prestatie geleverd op eigen bodem

FC Penafiel struikelen om te verslaan tegen Moreirense

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/10 20:03
E0

Moreirense verslagen FC Penafiel in een overwinning op Vrijdag, 3x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 24 van Portuguese Division Two. In deze competitie, Paulo Alves's team kwam van een overwinning en Hélder Cristóvão's team kwam van Een gelijkspel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Luís Rocha na 8 minuten, uit een hoek. Met 15 minuten op de klok, Roberto getroffen voor FC Penafiel, met een schot met de rechtervoet.

Moreirense scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Kobamelo Kodisang, na 60 minuten, met een rechtervoetaanval in de doos. Met deze staking heeft Kobamelo Kodisang 10e doelen voor het seizoen bereikt. In de tijd toegevoegd op, Pedro Aparício scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet.

Na het resultaat Moreirense zijn 1e in de tabel, met 56 points, terwijl FC Penafiel op de plaats 7e zit, met 31 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Guimarães team speelt uit tegen Nacional, terwijl Hélder Cristóvão's team speelt thuis tegen Vilafranquense.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MOREIRENSE
TEKENEN
FC PENAFIEL

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 10 maart 2023 - 18:00
Estádio Comendador Joaquim de Almeida Freitas
Hugo Silva
3-1
Luís Rocha 8'
Kobamelo Kodisang 60'
Pedro Aparício 90'
Roberto 15'