Internationale
        Eert zelfs in een spel vol met doelen

        Een punt per stuk voor RANS Nusantara en Persebaya Surabaya

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
        2023/02/28 10:30
        E0

        In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 27 van Indonesia Super League, de wedstrijd tussen RANS Nusantara en Persebaya Surabaya op Dinsdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. In deze competitie, Rodrigo Santana 's team kwam van Een gelijkspel en Surabaya - Jawa Timur team kwam van twee nederlagen.

        De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

        Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Sho Yamamoto, na 64 minuten. Met 70 minuten op de klok, Paulo Victor verdubbelde de voorsprong voor Persebaya Surabaya. Na 78 minuten, Edo Febriansyah ontslagen voor RANS Nusantara. Makan Konaté maakte het laatste doelpunt in de 84e minuut.

        Na het resultaat Persebaya Surabaya zijn 7e in de tabel, met 38 points, terwijl RANS Nusantara op de plaats 18e zit, met 18 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Rodrigo Santana 's team bezoek Dewa United, terwijl Surabaya - Jawa Timur team speelt thuis tegen Arema FC.

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
        Relevant?
        Kwaliteit?

        Opmerkingen

        Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
        motivo:
        EGeen opmerkingen gemaakt.
        klassieke wedstrijden
        U dinsdag, 28 februari 2023 - 08:00
        Krakatau Steel Stadium
        2-2
        Edo Febriansyah 78'
        Makan Konaté 84'
        Sho Yamamoto 64'
        Paulo Victor 70'