Internationale
      Manchester City met geweldige bijnaam meer dan bezoekers in een spannende w

      Manchester City oprakende winnaars versus Arsenal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/15 22:09
      E0

      Manchester City verslagen Arsenal in een overwinning op Woensdag, 1x3, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 12. In deze competitie, Mikel Arteta's team kwam van Een gelijkspel en Manchester team kwam van een overwinning.

      Kevin De Bruyne opende de score met 24 minuten op de klok, met een linkervoetaanval van buiten het strafschopgebied. Met 42 minuten op de klok, Bukayo Saka ontslagen voor Arsenal, vanaf de penaltystip.

      Na 72 minuten, Jack Grealish schoot Manchester City tweede doelpunt, met een rechtervoetaanval. In de 82e minuut, Erling Haaland maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Manchester City zijn 1e in de tabel, met 29 points, terwijl Arsenal op de plaats 2e zit, met 27 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Pep Guardiola's team speelt uit tegen Nottingham Forest, terwijl Mikel Arteta's team bezoek Aston Villa.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ARSENAL
      TEKENEN
      MANCHESTER CITY

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 15 februari 2023 - 19:30
      Emirates Stadium
      Anthony Taylor
      1-3
      Bukayo Saka 42' (pen.)
      Kevin De Bruyne 24'
      Jack Grealish 72'
      Erling Haaland 82'