Internationale
Eert zelfs in een spannende wedstrijd

Een punt per stuk voor Santos Laguna en América

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/05 05:36
E0

Met betrekking tot wedstrijdweek 5 van de México Clausura, de wedstrijd tussen Santos Laguna en América op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Naar deze wedstrijdweek, Torreón team kwam van Een gelijkspel en Ciudad de México team kwam van een overwinning.

Harold Preciado opende de score na 23 minuten. Harold Preciado heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. Santos Laguna scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Javier Correa, in de 41e minuut. Kort voor de pauze, Henry Martín getroffen voor América, vanaf de penaltystip.

Met 84 minuten op de klok, Roger Martínez maakte het einddoel van de wedstrijd. In de laatste minuten van de wedstrijd, Torreón team zag Lucas González het spel vroegtijdig verlaten met een directe rode kaart.

Na het resultaat Santos Laguna zijn 4e in de tabel, met 8 points, terwijl América op de plaats 6e zit, met 7 points. Volgende, Torreón team speelt uit tegen Juárez, terwijl Ciudad de México team host Necaxa.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SANTOS LAGUNA
TEKENEN
AMÉRICA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 05 februari 2023 - 03:05
TSM Corona
Diego Montaño
2-2
Harold Preciado 23'
Javier Correa 41'
Henry Martín 45' (pen.)
Roger Martínez 84'