Internationale
Eert zelfs in een spel vol met doelen

Buit gedeeld tussen Nantes en AC Ajaccio

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/11/13 16:06
E0

Nantes en AC Ajaccio speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 15 van de Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Antoine Kombouaré's team kwam van een nederlaag en Ajaccio team kwam van een overwinning. Moses Simon was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Na 57 minuten, Youcef Belaili openden de score voor AC Ajaccio, vanaf de penaltystip. Met 66 minuten op de klok, Romain Hamouma verdubbelde de voorsprong voor Olivier Pantaloni's team. Na 70 minuten, Ludovic Blas getroffen voor Nantes. In de slotfase van het spel, Moses Simon scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Met dit doel heeft Moses Simon zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

Na het resultaat Nantes zijn 15e in de tabel, met 13 points, terwijl AC Ajaccio op de plaats 18e zit, met 12 points. In de volgende wedstrijd, Antoine Kombouaré's team bezoek Troyes, terwijl Ajaccio team host Angers.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
NANTES
TEKENEN
AC AJACCIO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 13 november 2022 - 14:00
Stade de la Beaujoire-Louis Fonteneau
Jérémie Pignard
2-2
Ludovic Blas 70'
Moses Simon 89'
Youcef Belaili 57' (pen.)
Romain Hamouma 66'