Internationale
      Last-gasp goal ziet buit gedeeld vol goalmouth-actie

      Niets om Nottingham Forest en Brentford te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/11/05 17:06
      E0

      Nottingham Forest en Brentford speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op speeldag 15. Komen in de wedstrijd, Nottingham team kwam van een nederlaag en Thomas Frank's team kwam van Een gelijkspel.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Morgan Gibbs-White in de 20e minuut. Met al 45 minuten gespeeld, Bryan Mbeumo getroffen voor Brentford, vanaf de penaltystip.

      London team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Yoane Wissa, na 75 minuten. Op een ongelukkig moment scoorde Zanka Jorgensen een eigen doelpunt met al 90 minuten op de klok.

      Na het resultaat Brentford zijn 10e in de tabel, met 16 points, terwijl Nottingham Forest op de plaats 20e zit, met 10 points. In de volgende wedstrijd, Steve Cooper's team speelt thuis tegen Crystal Palace, terwijl Thomas Frank's team speelt uit tegen Manchester City.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      NOTTINGHAM FOREST
      TEKENEN
      BRENTFORD

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 05 november 2022 - 15:00
      City Ground
      Andre Marriner
      2-2
      Morgan Gibbs-White 20'
      Bryan Mbeumo 45' (pen.)
      Yoane Wissa 75'
      Zanka Jorgensen 90' (og)