Nationaal
AZ Alkmaar record edgy overwinning op eigen bodem

AZ Alkmaar win FC Volendam

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/30 17:48
E0

AZ Alkmaar overwonnen FC Volendam in een dichtbij overwinning op Zondag, 2x1, met betrekking tot wedstrijdweek 12 van de Eredivisie. Naar deze wedstrijdweek, Pascal Jansen's team kwam van twee nederlagen en Volendam team kwam van een nederlaag.

In de 14e minuut, AZ Alkmaar zag Dani de Wit een rechtstreekse rode kaart krijgen Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Jens Odgaard, na 20 minuten. Met 40 minuten op de klok, Tijani Reijnders verdubbelde de voorsprong voor Pascal Jansen's team. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

Henk Veerman maakte het laatste doelpunt na de pauze.

Na het resultaat AZ Alkmaar zijn 3e in de tabel, met 26 points, terwijl FC Volendam op de plaats 18e zit, met 6 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Alkmaar team bezoek RKC Waalwijk, terwijl Volendam team host Feyenoord.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
AZ ALKMAAR
TEKENEN
FC VOLENDAM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 30 oktober 2022 - 15:45
AFAS Stadion
Joey Kooij
2-1
Jens Odgaard 20'
Tijani Reijnders 40'
Henk Veerman 48'