Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Arsenal op eigen bodem in een spannende s

      Arsenal thrash Nottingham Forest

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/30 16:06
      E0

      Arsenal uitgesmeerd Nottingham Forest in een super overwinning op Zondag, 5x0, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 14. In deze competitie, Mikel Arteta's team kwam van Een gelijkspel en Nottingham team kwam van een overwinning. Reiss Nelson stond in brand.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Gabriel Martinelli na 5 minuten. Gabriel Martinelli heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na de pauze, Reiss Nelson schoot Arsenal tweede doelpunt. Na 52 minuten, London team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. In de 57e minuut, Mikel Arteta's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Thomas Partey. Martin Odegaard maakte het laatste doelpunt in de 78e minuut.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 31 points, terwijl Nottingham Forest op de plaats 20e zit, met 9 points. In verband met komende competitiewedstrijden, London team bezoek Chelsea, terwijl Nottingham team speelt thuis tegen Brentford.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ARSENAL
      TEKENEN
      NOTTINGHAM FOREST

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 30 oktober 2022 - 14:00
      Emirates Stadium
      Simon Hooper
      5-0
      Gabriel Martinelli 5'
      Reiss Nelson 49' 52'
      Thomas Partey 57'
      Martin Odegaard 78'