Internationale
      Al Wahda behaalt drie indrukwekkende punten op eigen bodem in een spel vol

      Al Wahda oprakende winnaars versus Al Dhafra

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/25 18:57
      E0

      Al Wahda verslagen Al Dhafra, 4x2, op Dinsdag, op speeldag 7. Tot deze speeldag, Abu Dhabi team kwam van drie wint en Madinat Zayed team kwam van twee nederlagen.

      Met 6 minuten op de klok, Ahmed Refaat openden de score voor Al Wahda. In de 19e minuut, Abdulla Hamad scoorde het tweede doelpunt voor Manolo Jiménez's team. Na 42 minuten, Abu Dhabi team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Adrien Silva.

      Op een ongelukkig moment scoorde Alaeddine Zouhir een eigen doelpunt in de 71e minuut. Na 79 minuten, Mohamed Ismail maakten het tweede doelpunt voor Al Dhafra. Mohamed Ali maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

      Na het resultaat Al Wahda zijn 4e in de tabel, met 13 points, terwijl Al Dhafra op de plaats 13e zit, met 4 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Abu Dhabi team bezoek Al Sharjah. In de tussentijd, Madinat Zayed team speelt uit tegen Baniyas .

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      AL WAHDA
      TEKENEN
      AL DHAFRA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 25 oktober 2022 - 17:00
      Al Nahyan Stadium
      Mohammed Obaid
      4-2
      Ahmed Refaat 6'
      Abdulla Hamad 19'
      Adrien Silva 42'
      Alaeddine Zouhir 71' (og)
      Mohamed Ali 90'
      Mohamed Ismail 79'