Internationale
Napoli nipte overwinning behalen op eigen bodem een hoog scorende wedstrijd

Napoli viert nipte overwinning op Bologna

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/16 23:59
E0

Napoli uitgesmeerd Bologna in een dichtbij overwinning op Zondag, 3x2, met betrekking tot wedstrijdweek 10 van de Serie A. In deze competitie, Luciano Spalletti's team kwam van drie wint en Bologna team kwam van Een gelijkspel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Joshua Zirkzee in de 41e minuut, met een schot met de linkervoet. Kort voor de pauze, Juan Jesus ontslagen voor Napoli, uit een hoek.

Na 49 minuten, Hirving Lozano scoorde het tweede doelpunt voor Luciano Spalletti's team, met een schot met de rechtervoet. Hirving Lozano heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met 51 minuten op de klok, Musa Barrow maakten het tweede doelpunt voor Bologna, met een rechtervoetaanval van buiten het strafschopgebied. Met 69 minuten op de klok, Victor Osimhen heeft alles ingepakt, met een linkervoetaanval in de doos.

Na het resultaat Napoli zijn 1e in de tabel, met 26 points, terwijl Bologna op de plaats 17e zit, met 7 points. In de volgende wedstrijd, Napoli team speelt uit tegen Roma. In de tussentijd, Thiago Motta's team speelt thuis tegen Lecce.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
NAPOLI
TEKENEN
BOLOGNA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 16 oktober 2022 - 17:00
Stadio Diego Armando Maradona
Francesco Cosso
3-2
Juan Jesus 45'
Hirving Lozano 49'
Victor Osimhen 69'
Joshua Zirkzee 41'
Musa Barrow 51'