Internationale
Keflavík vergroot doelsaldo op de weg

Keflavík in volledige controle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/22 23:59
E0

Keflavík geslagen Leiknir Reykjavik, 1x7, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 4 van Iceland League. Tot deze speeldag, Reykjavik team kwam van Een gelijkspel en Reykjanesbær team kwam van twee nederlagen. Adam Pálsson heeft een geweldige game gemaakt.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Joey Gibbs na 34 minuten. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de 36e minuut, Keflavík verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Adam Pálsson. Met deze staking heeft Adam Pálsson 5e doelen voor het seizoen bereikt. Met 41 minuten op de klok, Sigurour R. Eyjolfsson's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld.

Na 53 minuten, Róbert Hauksson getroffen voor Leiknir Reykjavik. In de 71e minuut, Kian Williams verdubbelde de voorsprong voor Reykjanesbær team. Kian Williams heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Na 77 minuten, Keflavík verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Sindri Magnússon. Na 82 minuten, Reykjanesbær team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Dagur Valsson. In de 84e minuut, middenveld heeft alles ingepakt. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

Volgende, Keflavík host Fram Reykjavik. In de tussentijd, Leiknir Reykjavik bezoek ÍBV.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 22 oktober 2022 - 14:00
Leiknisvöllur
1-7
Róbert Hauksson 53'
Joey Gibbs 34'
Adam Pálsson 36' 41'
Kian Williams 71'
Sindri Magnússon 77'
Dagur Valsson 82' 84'