Nationaal
TOP Oss record indrukwekkende overwinning op eigen bodem

Roda verliest van TOP Oss

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/21 23:59
E0

TOP Oss verslagen Roda, 3x0, op Vrijdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 12. Komen in de wedstrijd, Kristof Aelbrecht's team kwam van twee nederlagen en Jurgen Streppel's team kwam van een nederlaag. Jearl Margaritha heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Roshon van Eijma na 62 minuten. Met 71 minuten op de klok, TOP Oss verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Jearl Margaritha. Spits maakte het laatste doelpunt na 90 minuten vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Roda zijn 6e in de tabel, met 18 points, terwijl TOP Oss op de plaats 15e zit, met 13 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Oss team bezoek De Graafschap, terwijl Jurgen Streppel's team host FC Utrecht B.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 21 oktober 2022 - 19:00
Frans Heesen Stadion
3-0
Roshon van Eijma 62'
Jearl Margaritha 71' 90' (pen.)