Internationale
        Indrukwekkende overwinning thuis in een wedstrijd met 6 goals

        FH Hafnarfjordur verslaan Leiknir Reykjavik

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
        2022/10/10 22:39
        E0

        FH Hafnarfjordur uitgesmeerd Leiknir Reykjavik in een fantastisch overwinning op Maandag, 4x2, met betrekking tot wedstrijdweek 2 van de Iceland League. Komen in de wedstrijd, Eidur Gudjohnsen's team kwam van twee nederlagen en Sigurdur Hoskuldsson's team kwam van een nederlaag. Matt Vilhjálmsson stond in brand.

        Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Jóhann Arnarsson, na 14 minuten. Met 17 minuten op de klok, Matt Vilhjálmsson verdubbelde de voorsprong voor FH Hafnarfjordur, vanaf de penaltystip. In de 32e minuut, Zean Dalügge ontslagen voor Leiknir Reykjavik, bijgestaan door Adam Arnarson .

        Na 74 minuten, Eidur Gudjohnsen's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Matt Vilhjálmsson. In de 77e minuut, spits hebben de hattrick, opgelegd door Kristinn Sigurdsson voltooid. Met dit doel heeft spits zijn doel negen van de huidige campagne behaald. Na 80 minuten, Mikkel Jacobsen maakte het einddoel van de wedstrijd.

        Met betrekking tot de volgende wedstrijd, FH Hafnarfjordur speelt uit tegen Keflavík, terwijl Leiknir Reykjavik host ÍA Akraness.

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
        Relevant?
        Kwaliteit?

        Opmerkingen

        Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
        motivo:
        EGeen opmerkingen gemaakt.
        klassieke wedstrijden
        U maandag, 10 oktober 2022 - 16:15
        Kaplakrikavöllur
        4-2
        Jóhann Arnarsson 14'
        Matt Vilhjálmsson 17' (pen.) 74' 77'
        Zean Dalügge 32'
        Mikkel Jacobsen 80'