Internationale
Partizan vergroot doelsaldo weg

Partizan boek comfortabele overwinning op FK Vozdovac

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/10 00:42
E0

Partizan verslaan FK Vozdovac, 0x4, op Zondag, op wedstrijdweek 14. In deze competitie, Beograd-Zeleznik team kwam van een overwinning en Beograd team kwam van drie wint. Ricardo Gomes heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen. In de basiself stond Queensy Menig.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Ricardo Gomes na 9 minuten. Met deze staking heeft Ricardo Gomes 15e doelen voor het seizoen bereikt. In de 23e minuut, spits schoot Partizan tweede doelpunt, opgelegd door Bibras Natkho. Na 28 minuten, Beograd team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Queensy Menig.

Met 60 minuten op de klok, spits is uiteindelijk gesubbed. Nikola Terzic maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Partizan zijn 4e in de tabel, met 27 points, terwijl FK Vozdovac op de plaats 6e zit, met 23 points. In hun volgende wedstrijd, Gordan Petric's team speelt thuis tegen Cukaricki. In de tussentijd, Nicola Puaca's team bezoek Backa Topola.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 09 oktober 2022 - 18:30
Vozdovac Stadion
0-4
Ricardo Gomes 9' 23'
Queensy Menig 29'
Nikola Terzic 90'