Internationale
      Radnicki Kragujevac slijpt de overwinning weg

      Spartak Subotica thuis verslagen tegen Radnicki Kragujevac

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/02 23:59
      E0

      Radnicki Kragujevac uitgesmeerd Spartak Subotica, 1x2, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 13 van de Serbian League. Komen in de wedstrijd, Subotica team kwam van vier nederlagen en Kragujevac team kwam van een overwinning.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Srdan Hrstic, na 4 minuten. Met 34 minuten op de klok, Damjan Krajisnik getroffen voor Radnicki Kragujevac. Milutin Vidosavljevic maakte het winnende doelpunt met al 45 minuten gespeeld vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Radnicki Kragujevac zijn 9e in de tabel, met 15 points, terwijl Spartak Subotica op de plaats 13e zit, met 10 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Kragujevac team bezoek Radnicki Nis, terwijl Subotica team speelt uit tegen Crvena Zvezda.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 02 oktober 2022 - 14:00
      Subotica City Stadium
      1-2
      Srdan Hrstic 4'
      Damjan Krajisnik 34'
      Milutin Vidosavljevic 45' (pen.)