Internationale
Liverpool vergroot doelsaldo op eigen bodem

UEFA Youth League: Liverpool speeltje met Rangers

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/04 23:59
E0

Liverpool uitgesmeerd Rangers, 4x1, op Dinsdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 3 van UEFA Youth League. Komen in de wedstrijd, Barry Lewtas's team kwam van twee wint en David McCallum's team kwam van een overwinning.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Oakley Cannonier in de 23e minuut. Na 26 minuten, Liverpool verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ben Doak.

Met 54 minuten op de klok, Barry Lewtas's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Jarell Quansah. In de tijd toegevoegd op, Luke Chambers verdubbelde de voorsprong voor Liverpool team. In de laatste minuten van de wedstrijd, Connor Young heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Liverpool zijn 1e in de tabel, met 9 points, terwijl Rangers op de plaats 3e zit, met 3 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Liverpool team bezoek Rangers.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LIVERPOOL
TEKENEN
RANGERS

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U dinsdag, 04 oktober 2022 - 13:00
Balázs Berke
4-1
Oakley Cannonier 23'
Ben Doak 26'
Jarell Quansah 54'
Luke Chambers 90'
Connor Young 90'