Internationale
FC Porto gemak om comfortabel te winnen thuis

FC Porto verslaan Bayer Leverkusen

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/04 23:59
E0

FC Porto overwonnen Bayer Leverkusen in een overwinning op Dinsdag, 2x0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.B van de Champions League. In de basiself stond Jeremie Frimpong. Mitchel Bakker verliet de bank niet.

In de 45e minuut, Patrik Schick ging door naar de penalty, maar Diogo Costa verdedigde. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Sub Wenderson Galeno, na 63 minuten, veranderde het verloop van het spel. Het openingsdoelpunt werd gescoord door Zaidu Sanusi in de 69e minuut, via een header in het strafschopgebied. In de laatste minuten van de wedstrijd, Fosu-Mensah kwam op. Wenderson Galeno maakte het laatste doelpunt in de 86e minuut met een rechtervoetaanval in de doos. In de slotfase van het spel, Bayer Leverkusen zag Jeremie Frimpong weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

In verband met komende competitiewedstrijden, FC Porto bezoek Bayer Leverkusen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FC PORTO
TEKENEN
BAYER LEVERKUSEN

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U dinsdag, 04 oktober 2022 - 20:00
Estádio do Dragão
Anthony Taylor
2-0
Zaidu Sanusi 69'
Wenderson Galeno 86'