Nationaal
Fijne marges vallen in het voordeel van FC Volendam thuis een hoog scorende

FC Volendam verslaan Excelsior

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/28 16:21
E0

FC Volendam overwonnen Excelsior, 3x2, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 34 van Eredivisie. Naar deze wedstrijdweek, Wim Jonk's team kwam van een nederlaag en Roterdão team kwam van een overwinning.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Daryl van Mieghem met 10 minuten op de klok. Op een ongelukkig moment scoorde Stijn van Gassel een eigen doelpunt na 23 minuten. Na 27 minuten, FC Volendam verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Francesco Antonucci.

Na 56 minuten, Lazaros Lamprou ontslagen voor Excelsior. Met 78 minuten op de klok, Nikolas Agrafiotis scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. In de laatste minuten van de wedstrijd, Reda Kharchouch had een gouden kans om te scoren, maar miste een penalty.

Na het resultaat FC Volendam zijn 14e in de tabel, met 36 points, terwijl Excelsior op de plaats 15e zit, met 32 points.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FC VOLENDAM
TEKENEN
EXCELSIOR

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 28 mei 2023 - 13:30
Kras Stadion
Jochem Kamphuis
3-2
Daryl van Mieghem 10'
Francesco Antonucci 27'
Stijn van Gassel 23' (og)
Lazaros Lamprou 56'
Nikolas Agrafiotis 78'