1xBet
     Internationale
     Internacional krijgt drie punten meer dan bezoekers

     Internacional win Metropolitanos FC

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
     2023/05/26 03:30
     E0

     Internacional verslaan Metropolitanos FC in een dichtbij overwinning op Vrijdag, 1x2, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.A van de Copa Libertadores.

     Na 16 minuten, Alan Patrick openden de score voor Internacional, vanaf de penaltystip. In de 29e minuut, Luiz Adriano verdubbelde de voorsprong voor Porto Alegre (RS) team.

     Freddy Vargas maakte het laatste doelpunt in de 50e minuut. Met 84 minuten op de klok, Metropolitanos FC zag Giovanny Sequera het spel vroegtijdig verlaten met een directe rode kaart. In de slotfase van het spel, Nicolás Hernández verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

     Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Internacional bezoek Nacional. In de tussentijd, Metropolitanos FC host Independiente Medellín.

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
     Relevant?
     Kwaliteit?
     Opiniepeiling
     RESULTATEN
     METROPOLITANOS FC
     TEKENEN
     INTERNACIONAL
     Opmerkingen (0)
     Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
     motivo:
     EGeen opmerkingen gemaakt.
     aanbevolen spellen)
     U vrijdag, 26 mei 2023 - 01:00
     Olímpico de la Universidad Central de Venezuela (UCV)
     1-2
     Freddy Vargas 50'
     Alan Patrick 16' (pen.)
     Luiz Adriano 29'