Internationale
      Arsenal waren verrast door hun plaats

      Arsenal opgejaagd door Brighton & Hove Albion

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/14 19:33
      E0

      Brighton & Hove Albion verslaan Arsenal, 0x3, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 36 van de Premier League . Naar deze wedstrijdweek, London team kwam van twee wint en Roberto de Zerbi's team kwam van een nederlaag. Jan Paul van Hecke verliet de bank niet.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Na 51 minuten, Julio Enciso openden de score voor Brighton & Hove Albion, via een header in het strafschopgebied. In de slotfase van het spel, Deniz Undav schoot Brighton & Hove team tweede doelpunt, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Pervis Estupiñán maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op met een schot met de linkervoet.

      Na het resultaat Arsenal zijn 2e in de tabel, met 81 points, terwijl Brighton & Hove Albion op de plaats 6e zit, met 58 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Brighton & Hove team speelt uit tegen Newcastle. In de tussentijd, London team bezoek Nottingham Forest.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ARSENAL
      TEKENEN
      BRIGHTON & HOVE ALBION

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 14 mei 2023 - 16:30
      Emirates Stadium
      Andy Madley
      0-3
      Julio Enciso 51'
      Deniz Undav 86'
      Pervis Estupiñán 90'