Nationaal
MVV triomfeert door één doelpunt thuis in een spannende wedstrijd

MVV verslaan FC Eindhoven

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/31 21:42
E0

MVV uitgesmeerd FC Eindhoven in een dichtbij overwinning op Vrijdag, 3x2, op speeldag 31. Komen in de wedstrijd, Maurice Verberne's team kwam van een nederlaag en Eindhoven team kwam van twee trekt.

Charles Brym opende de score met 13 minuten op de klok. In de 17e minuut, Evan Rottier miste de stip. Kort voor de pauze, Ruben van Bommel ontslagen voor MVV. Met al 45 minuten gespeeld, Marco Kleinen maakten het tweede doelpunt voor Maastricht team.

Op een ongelukkig moment scoorde Pieter Bogaers een owngoal met 52 minuten op de klok. Na 85 minuten, Ozan Kokcu scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat FC Eindhoven zijn 6e in de tabel, met 47 points, terwijl MVV op de plaats 7e zit, met 47 points. Volgende, Maurice Verberne's team bezoek Helmond Sport, terwijl Eindhoven team speelt thuis tegen Zwolle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 31 maart 2023 - 19:00
De Geusselt
3-2
Ruben van Bommel 42'
Marco Kleinen 45'
Charles Brym 13'
Pieter Bogaers 52' (og)
Ozan Kokcu 85'