Internationale
      Duitsland blijkt niet te stoppen thuis een wedstrijd met 13 goals

      Qual. Euro Fem. U17: Macedonië les gegeven door Duitsland

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/23 16:36
      E0

      Duitsland uitgesmeerd Macedonië, 13x0, op Donderdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.1 van de Qual. Euro Fem. U17. Estrella Gonzalez heeft een geweldige prestatie geleverd met 4 doelen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Estrella Gonzalez na 4 minuten. Na 30 minuten, spits verdubbelde de voorsprong voor Duitsland. In de 33e minuut, Sabine Loderer's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Estrella Gonzalez. Kort voor de pauze, spits hebben de afstand van vier doelpunten, voltooid. Met dit doel heeft spits zijn doel vier van de huidige campagne behaald.

      Na de pauze, Duitsland nationaal team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Lilith Schmidt. Na de pauze, Laila Portella verdubbelde de voorsprong voor Duitsland. Na 54 minuten, Duitsland nationaal team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Melina Kruger. In de 55e minuut, Sabine Loderer's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld. Met 68 minuten op de klok, Milena Röder verdubbelde de voorsprong voor Duitsland. In de 70e minuut, Sabine Loderer's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Lisa Baum. Na 72 minuten, Duitsland nationaal team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Marina Scholz. Met 80 minuten op de klok, spits verdubbelde de voorsprong voor Duitsland. In blessuretijd, Laila Portella scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      In de volgende wedstrijd, Duitsland speelt thuis tegen Hongarije, terwijl Macedonië bezoek Portugal.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 23 maart 2023 - 14:00
      Complexo Desportivo do Real SC
      13-0
      Estrella Merino 4' 30' 33' 43'
      Lilith Schmidt 46'
      Laila Portella 48' 90'
      Melina Krüger 54' 55'
      Milena Röder 68'
      Lisa Baum 70'
      Marina Scholz 72' 80'