Internationale
      Benfica vergroot doelsaldo thuis

      Vitória SC afgeranseld door Benfica

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/18 23:51
      E0

      Benfica overwonnen Vitória SC in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 5x1, op wedstrijdweek 25. Tot deze speeldag, Lisboa team kwam van vier wint en Moreno's team kwam van een nederlaag. João Mário was de man van de wedstrijd.

      Gonçalo Ramos opende de score met 13 minuten op de klok, via een header in de doos. Na 28 minuten, João Mário scoorde het tweede doelpunt voor Benfica, vanaf de penaltystip. Met 36 minuten op de klok, Lisboa team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van middenveld met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied. Middenveld heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Op een ongelukkig moment scoorde Dani Silva een eigen doelpunt in de 69e minuut. Na 79 minuten, André Silva ontslagen voor Vitória SC, met een rechtervoetaanval. In de slotfase van het spel, António Silva maakte het einddoel van de wedstrijd, uit een hoek.

      Na het resultaat Benfica zijn 1e in de tabel, met 68 points, terwijl Vitória SC op de plaats 5e zit, met 40 points. In hun volgende wedstrijd, Roger Schmidt's team bezoek Rio Ave, terwijl Guimarães team host Paços de Ferreira.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BENFICA
      TEKENEN
      VITÓRIA SC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 maart 2023 - 18:00
      Estádio do Sport Lisboa e Benfica
      André Narciso
      5-1
      Gonçalo Ramos 13'
      João Mário 28' (pen.) 36'
      António Silva 89'
      Dani Silva 69' (og)
      André Silva 79'