Internationale
      Juventus zaken regelen thuis in een spel vol met doelen

      Sampdoria verliest van Juventus

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/12 21:48
      E0

      Juventus verslagen Sampdoria, 4x2, op Zondag, op wedstrijdweek 26. In deze competitie, Bianconeri kwam van een nederlaag en Genova team kwam van Een gelijkspel. Adrien Rabiot was de ster met 2 doelen. In de basiself stond Bram Nuytinck.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Bremer met 11 minuten op de klok. In de 26e minuut, Juventus verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Adrien Rabiot. In de 31e minuut, Tommaso Augello getroffen voor Sampdoria. Na 32 minuten, Filip Djuricic schoot Dejan Stankovic's team tweede doelpunt.

      In de 64e minuut, Adrien Rabiot ontslagen voor Bianconeri. Met 69 minuten op de klok, Dusan Vlahovic had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty. In de laatste minuten van de wedstrijd, Matìas Soulé maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Juventus zijn 7e in de tabel, met 38 points, terwijl Sampdoria op de plaats 19e zit, met 12 points. Volgende, Bianconeri bezoek Internazionale, terwijl Genova team host Hellas Verona.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      JUVENTUS
      TEKENEN
      SAMPDORIA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 12 maart 2023 - 19:45
      Juventus Stadium
      Alessandro Prontera
      4-2
      Bremer 11'
      Adrien Rabiot 26' 64'
      Matìas Soulé 90'
      Tommaso Augello 31'
      Filip Djuricic 32'