Internationale
      Benfica vergroot doelsaldo op eigen bodem

      Benfica ga door naar de volgende ronde van Champions League

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/07 22:33
      E0

      Benfica verslaan Club Brugge in een fantastisch overwinning op Dinsdag, 5x1, in een wedstrijd met betrekking tot naar de laatste 16 van de Champions League. Na+primeira+m%E3o+%7Bvar0%7D+%7Bvar1%7D+tinha+vencido+%7Bvar2%7D+%7Bvar3%7D%2C+%7Bvar4%7D. Gonçalo Ramos was de ster met 2 doelen en 1 assist.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Rafa Silva na 38 minuten, met een rechtervoetaanval. Met al 45 minuten gespeeld, Gonçalo Ramos schoot Benfica tweede doelpunt, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

      Na 57 minuten, spits verdubbelde de voorsprong voor Roger Schmidt's team, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Na 71 minuten, Lisboa team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van João Mário vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft João Mário 20e doelen voor het seizoen bereikt. Met 77 minuten op de klok, encarnados verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van David Neres met een schot met de linkervoet. David Neres heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de laatste minuten van de wedstrijd, Bjorn Meijer heeft alles ingepakt, met een schot met de linkervoet in de doos.

      Met dit resultaat gaat Benfica door naar de volgende ronde van de competitie.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BENFICA
      TEKENEN
      CLUB BRUGGE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 07 maart 2023 - 20:00
      Estádio do Sport Lisboa e Benfica
      Halil Umut Meler
      5-1
      Rafa Silva 38'
      Gonçalo Ramos 45' 57'
      João Mário 71' (pen.)
      David Neres 77'
      Bjorn Meijer 87'