Nationaal
      SC Cambuur vergroot doelsaldo op eigen bodem

      Go Ahead Eagles afgeranseld door SC Cambuur

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/05 21:30
      E0

      SC Cambuur verslaan Go Ahead Eagles in een overwinning op Zondag, 4x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 24 van Eredivisie. Komen in de wedstrijd, Sjors Ultee's team kwam van twee nederlagen en René Hake's team kwam van Een gelijkspel.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Michael Breij na 13 minuten. Met 25 minuten op de klok, Mats Deijl getroffen voor Go Ahead Eagles. Kort voor de pauze, Mimoun Mahi schoot SC Cambuur tweede doelpunt.

      Na 57 minuten, Leeuwarden team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Bjorn Johnsen. Bjorn Johnsen heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. In de 74e minuut, Navarone Foor heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Go Ahead Eagles zijn 12e in de tabel, met 26 points, terwijl SC Cambuur op de plaats 18e zit, met 16 points. Volgende, Sjors Ultee's team bezoek PSV. In de tussentijd, René Hake's team speelt thuis tegen RKC Waalwijk.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SC CAMBUUR
      TEKENEN
      GO AHEAD EAGLES

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 05 maart 2023 - 19:00
      Cambuur Stadion
      Allard Lindhout
      4-1
      Michael Breij 13'
      Mimoun Mahi 43'
      Bjorn Johnsen 57'
      Navarone Foor 74'
      Mats Deijl 25'