Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Oostende thuis

      Club Brugge les gegeven door Oostende

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/03 22:15
      E0

      Oostende overwonnen Club Brugge in een overwinning op Vrijdag, 3x0, op naar speeldag 28 van de Jupiler Pro League . Komen in de wedstrijd, Oostende team kwam van een nederlaag en Brugge team kwam van een overwinning. In de basiself stond Bjorn Meijer en Noa Lang.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Thierry Ambrose, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied, na 44 minuten. Kort voor de pauze, spits had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty.

      Met 58 minuten op de klok, Oostende verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Cameron McGeehan met een schot met de rechtervoet van buiten het strafschopgebied. David Atanga maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd met een linkervoetaanval in het strafschopgebied.

      Na het resultaat Club Brugge zijn 4e in de tabel, met 46 points, terwijl Oostende op de plaats 16e zit, met 23 points. Volgende, Oostende team speelt uit tegen Eupen. In de tussentijd, Brugge team host Standard Liège.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      OOSTENDE
      TEKENEN
      CLUB BRUGGE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 03 maart 2023 - 19:45
      Diaz Arena
      Viki De Cremer
      3-0
      Thierry Ambrose 44'
      Cameron McGeehan 58'
      David Atanga 90'