Nationaal
      Eert zelfs vol goalmouth-actie

      Honors zelfs tussen FC Emmen en Go Ahead Eagles

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/26 16:18
      E0

      Op speeldag 23, de wedstrijd tussen FC Emmen en Go Ahead Eagles op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Emmen team kwam van Een gelijkspel en Deventer team kwam van een overwinning. Ole Romeny was beslissend met 1 doel.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Jay Idzes met 9 minuten op de klok. Na 40 minuten, Jeroen Veldmate getroffen voor FC Emmen, vanaf de penaltystip.

      Go Ahead Eagles scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Bobby Adekanye, in de 61e minuut. Ole Romeny maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel. Met deze staking heeft Ole Romeny 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Go Ahead Eagles zijn 11e in de tabel, met 26 points, terwijl FC Emmen op de plaats 16e zit, met 18 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Dick Lukkien's team speelt uit tegen FC Volendam, terwijl Deventer team bezoek SC Cambuur.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC EMMEN
      TEKENEN
      GO AHEAD EAGLES

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 26 februari 2023 - 13:30
      De Oude Meerdijk
      Jochem Kamphuis
      2-2
      Jeroen Veldmate 40' (pen.)
      Ole Romeny 90'
      Jay Idzes 9'
      Bobby Adekanye 61'