Internationale
      Paris SG laat het te laat thuis in een spel vol met doelen

      Paris SG win Lille

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/19 14:30
      E0

      Paris SG verslaan Lille in een dichtbij overwinning op Zondag, 4x3, op wedstrijdweek 24. Naar deze wedstrijdweek, Christophe Galtier's team kwam van een nederlaag en Paulo Fonseca's team kwam van twee wint. Kylian Mbappé heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Kylian Mbappé, met 11 minuten op de klok. In de 17e minuut, Paris SG verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Neymar. Met 24 minuten op de klok, Bafodé Diakité ontslagen voor Lille.

      Na 58 minuten, Jonathan David scoorde het tweede doelpunt voor Lille team, vanaf de penaltystip. Jonathan David heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Na 69 minuten, Jonathan Bamba getroffen voor Paulo Fonseca's team. In de slotfase van het spel, Kylian Mbappé ontslagen voor Christophe Galtier's team. Lionel Messi maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op.

      Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 57 points, terwijl Lille op de plaats 5e zit, met 41 points. In hun volgende wedstrijd, Christophe Galtier's team bezoek Marseille. In de tussentijd, Lille team speelt thuis tegen Brest.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      PARIS SG
      TEKENEN
      LILLE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 19 februari 2023 - 12:00
      Parc des Princes
      Willy Delajod
      4-3
      Kylian Mbappé 11' 87'
      Neymar 17'
      Lionel Messi 90'
      Bafodé Diakité 24'
      Jonathan David 58' (pen.)
      Jonathan Bamba 69'