Internationale
      Gemakkelijke overwinning voor Internazionale thuis een hoog scorende wedstr

      Internazionale win Udinese

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/18 22:15
      E0

      Internazionale uitgesmeerd Udinese in een overwinning op Zaterdag, 3x1, met betrekking tot wedstrijdweek 23 van de Serie A. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel.

      Met 18 minuten op de klok, Romelu Lukaku had een gouden kans om te scoren, maar miste een penalty. Na 20 minuten, spits openden de score voor Internazionale, vanaf de penaltystip. Kort voor de pauze, Sandi Lovrić ontslagen voor Udinese.

      Simone Inzaghi's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Henrikh Mkhitaryan, met 73 minuten op de klok. Na 89 minuten, Lautaro Martínez scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Internazionale zijn 2e in de tabel, met 47 points, terwijl Udinese op de plaats 9e zit, met 30 points. In de volgende wedstrijd, Simone Inzaghi's team speelt uit tegen Bologna. In de tussentijd, Andrea Sottil's team speelt thuis tegen Spezia.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      INTERNAZIONALE
      TEKENEN
      UDINESE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 februari 2023 - 19:45
      Stadio Giuseppe Meazza
      Federico Dionisi
      3-1
      Romelu Lukaku 20' (pen.)
      Henrikh Mkhitaryan 73'
      Lautaro Martínez 89'
      Sandi Lovrić 43'