Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor FC Köln thuis

      FC Köln win Eintracht Frankfurt

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/12 18:33
      E0

      FC Köln verslagen Eintracht Frankfurt, 3x0, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 20. Naar deze wedstrijdweek, Steffen Baumgart's team kwam van drie trekt en Oliver Glasner's team kwam van een overwinning. Ellyes Skhiri was de hoofdspeler.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Timo Hubers na de pauze. Na 71 minuten, Ellyes Skhiri maakten het tweede doelpunt voor FC Köln. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Middenveld maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

      Na het resultaat Eintracht Frankfurt zijn 6e in de tabel, met 35 points, terwijl FC Köln op de plaats 11e zit, met 26 points. In de volgende wedstrijd, Köln team speelt uit tegen Stuttgart, terwijl Oliver Glasner's team speelt thuis tegen Werder Bremen.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC KÖLN
      TEKENEN
      EINTRACHT FRANKFURT

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 12 februari 2023 - 16:30
      Rhein Energie
      Daniel Siebert
      3-0
      Timo Hubers 49'
      Ellyes Skhiri 71' 86'