Internationale
Real Madrid zaken regelen voor Real Madrid in een spel vol met doelen

Real Madrid versla Al Hilal en win de competitie

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/11 21:36
E0

Real Madrid verslagen Al Hilal, 5x3, op Zaterdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de beslissende wedstrijd van de FIFA Club World Cup. Vinícius Júnior was de ster met 2 doelen samen met 1 assist.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Vinícius Júnior na 13 minuten. Na 18 minuten, Fede Valverde schoot Real Madrid tweede doelpunt. In de 26e minuut, Moussa Marega getroffen voor Al Hilal.

Met 54 minuten op de klok, merengues verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Karim Benzema. Na 58 minuten, Fede Valverde verdubbelde de voorsprong voor Carlo Ancelotti's team. Riyadh team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Luciano Vietto, na 63 minuten. In de 69e minuut, Madrid team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Vinícius Júnior. Luciano Vietto maakte het laatste doelpunt met 79 minuten op de klok.

Met dit resultaat wint Real Madrid de FIFA Club World Cup.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
REAL MADRID
TEKENEN
AL HILAL

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 11 februari 2023 - 19:00
Prince Moulay Abdellah
Anthony Taylor
5-3
Vinícius Júnior 13' 69'
Fede Valverde 18' 58'
Karim Benzema 54'
Moussa Marega 26'
Luciano Vietto 63' 79'