Internationale
      Internazionale record edgy overwinning thuis

      Internazionale verzamelt drie punten Milan bij Stadio Giuseppe Meazza

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/05 21:48
      E0

      Internazionale overwonnen Milan in een dichtbij overwinning op Zondag, 1x0, met betrekking tot wedstrijdweek 21 van de Serie A. Komen in de wedstrijd, Simone Inzaghi's team kwam van een overwinning en Stefano Pioli's team kwam van twee nederlagen. Stefan de Vrij en Denzel Dumfries verliet de bank niet.

      Met 34 minuten op de klok, Lautaro Martínez scoorden het winnende doelpunt voor Internazionale, uit een hoek. Met dit doel heeft Lautaro Martínez zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Internazionale zijn 2e in de tabel, met 43 points, terwijl Milan op de plaats 6e zit, met 38 points. In de volgende wedstrijd, Simone Inzaghi's team speelt uit tegen Sampdoria. In de tussentijd, Stefano Pioli's team host Torino.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      INTERNAZIONALE
      TEKENEN
      MILAN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 05 februari 2023 - 19:45
      Stadio Giuseppe Meazza
      Davide Massa
      1-0
      Lautaro Martínez 34'