Internationale
      Real Betis waren verrast door hun plaats

      Celta de Vigo rand voorbij Real Betis

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/04 22:03
      E0

      Celta de Vigo overwonnen Real Betis, 3x4, op Zaterdag, op naar speeldag 20 van de La Liga. Naar deze wedstrijdweek, Manuel Pellegrini's team kwam van een nederlaag en Carlos Carvalhal's team kwam van een overwinning. Gabri Veiga heeft een geweldige game gemaakt.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Strand Larsen, met 6 minuten op de klok. In de 9e minuut, Juanmi ontslagen voor Real Betis. Manuel Pellegrini's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Sergio Canales, na 23 minuten. Kort voor de pauze, Gabri Veiga scoorde het tweede doelpunt voor Celta de Vigo. Gabri Veiga heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

      Na 56 minuten, middenveld getroffen voor Carlos Carvalhal's team. Met 69 minuten op de klok, Vigo team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Joseph Aidoo. Met 84 minuten op de klok, Nabil Fékir heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip. In de tijd toegevoegd op, Luiz Felipe verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

      Na het resultaat Real Betis zijn 5e in de tabel, met 31 points, terwijl Celta de Vigo op de plaats 11e zit, met 23 points. In hun volgende wedstrijd, Vigo team speelt thuis tegen Atlético Madrid, terwijl Manuel Pellegrini's team bezoek Almería.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      REAL BETIS
      TEKENEN
      CELTA DE VIGO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 04 februari 2023 - 20:00
      Benito Villamarín
      Del Cerro Grande
      3-4
      Juanmi 9'
      Sergio Canales 23'
      Nabil Fékir 84' (pen.)
      Strand Larsen 6'
      Gabri Veiga 42' 56'
      Joseph Aidoo 69'