Internationale
Paris SG gemak om comfortabel te winnen op de weg

Paris SG nederlaag Montpellier

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/01 22:03
E0

Paris SG overwonnen Montpellier in een overwinning op Woensdag, 1x3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 21 van Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Montpellier team kwam van een overwinning en Christophe Galtier's team kwam van Een gelijkspel.

Na 10 minuten, Paris SG zag Kylian Mbappé een penalty missen. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Fabián Ruiz opende de score met 55 minuten op de klok. In de 72e minuut, Lionel Messi maakten het tweede doelpunt voor Christophe Galtier's team. Na 89 minuten, Arnaud Nordin ontslagen voor Montpellier. In de laatste minuten van de wedstrijd, Warren Zaïre-Emery heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 51 points, terwijl Montpellier op de plaats 14e zit, met 20 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Paris team host Toulouse, terwijl Montpellier team bezoek Strasbourg.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MONTPELLIER
TEKENEN
PARIS SG

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 01 februari 2023 - 20:00
Stade de la Mosson
Jérémie Pignard
1-3
Arnaud Nordin 89'
Fabián Ruiz 55'
Lionel Messi 72'
Warren Zaïre-Emery 90'