Nationaal
      Eert zelfs in een wedstrijd met 10 goals

      AZ Alkmaar en FC Utrecht delen punten

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/28 22:03
      E0

      AZ Alkmaar en FC Utrecht speelden 5x5 gelijk in een super wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 19 van de Eredivisie. In deze competitie, Alkmaar team kwam van drie wint en Michael Silberbauer's team kwam van een overwinning. Anastasios Douvikas was de ster met 3 doelen samen met 2 assists.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Anastasios Douvikas, met 12 minuten op de klok. FC Utrecht scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, na 16 minuten. In de 20e minuut, Maxim Dekker getroffen voor AZ Alkmaar. Na 31 minuten, Vangelis Pavlidis schoot Pascal Jansen's team tweede doelpunt. Met 34 minuten op de klok, spits ontslagen voor Alkmaar team. In de 41e minuut, Nick Viergever getroffen voor Utrecht team.

      Na 65 minuten, Anastasios Douvikas hebben de hattrick, voltooid. Anastasios Douvikas heeft de mijlpaal van elf doelpunten voor het seizoen bereikt. Na 70 minuten, Mees de Wit ontslagen voor AZ Alkmaar. Vangelis Pavlidis heeft de hattrick, in de 78e minuut voltooid. Met 80 minuten op de klok, Sander van de Streek scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat AZ Alkmaar zijn 2e in de tabel, met 40 points, terwijl FC Utrecht op de plaats 7e zit, met 30 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Pascal Jansen's team speelt uit tegen FC Volendam, terwijl Utrecht team host Heerenveen.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      AZ ALKMAAR
      TEKENEN
      FC UTRECHT

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 28 januari 2023 - 20:00
      AFAS Stadion
      Edwin van de Graaf
      5-5
      Maxim Dekker 20'
      Vangelis Pavlidis 31' 34' 78'
      Mees de Wit 70'
      Anastasios Douvikas 12' 16' 65'
      Nick Viergever 41'
      Sander van de Streek 80'