Nationaal
      Indrukwekkende overwinning thuis een wedstrijd met 4 goals

      Zwolle win Excelsior

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/30 19:09
      E0

      Zwolle overwonnen Excelsior in een overwinning op Zaterdag, 3-1, met betrekking tot wedstrijdweek 19 van de Vrouwen Eredivisie. In deze competitie, Zwolle team kwam van twee nederlagen en Rotterdam team kwam van drie nederlagen. Bo Van Egmond was de ster met 2 doelen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Bo Van Egmond in de 6e minuut. Met 39 minuten op de klok, Lynn Groenewegen ontslagen voor Excelsior.

      Na 50 minuten, Bo Van Egmond maakten het tweede doelpunt voor Zwolle. In de laatste minuten van de wedstrijd, Evi Maatman scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Zwolle zijn 7e in de tabel, met 25 points, terwijl Excelsior op de plaats 11e zit, met 11 points. In hun volgende wedstrijd, Zwolle team speelt thuis tegen Telstar, terwijl Richard Mank's team host Fortuna Sittard.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 30 maart 2024 - 15:30
      3-1
      Bo Van Egmond 6' 50'
      Evi Maatman 90'
      Lynn Groenewegen 39'