Internationale
      Zulte Waregem grijpt late overwinning thuis in een spannende strijd

      Zulte Waregem rand voorbij Anderlecht

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/20 23:59
      E0

      Zulte Waregem overwonnen Anderlecht, 3x2, op Donderdag, op speeldag 13. Naar deze wedstrijdweek, M’Baye Leye's team kwam van een overwinning en Bruxelles team kwam van een nederlaag. In de basiself stond Wesley Hoedt.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Jelle Vossen met 5 minuten op de klok. Na 41 minuten, Fábio Silva getroffen voor Anderlecht, vanaf de penaltystip.

      Bruxelles team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Amadou Diawara, na 58 minuten. In de 72e minuut, Kristian Arnstad verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met 80 minuten op de klok, Abdoulaye Sissako schoot Zulte Waregem tweede doelpunt. Zinho Gano maakte het laatste doelpunt in blessuretijd.

      Na het resultaat Anderlecht zijn 9e in de tabel, met 16 points, terwijl Zulte Waregem op de plaats 18e zit, met 11 points. In de volgende wedstrijd, Waregem team bezoek Oostende, terwijl Bruxelles team speelt uit tegen Standard Liège.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ZULTE WAREGEM
      TEKENEN
      ANDERLECHT

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 20 oktober 2022 - 19:45
      3-2
      Jelle Vossen 5'
      Abdoulaye Sissako 80'
      Zinho Gano 90'
      Fábio Silva 41' (pen.)
      Amadou Diawara 58'