Internationale
Marseille record indrukwekkende overwinning thuis in een wedstrijd met 4 go

Villarreal afgeranseld door Marseille

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/07 22:12
E0

Marseille overwonnen Villarreal in een fantastisch overwinning op Donderdag, 4-0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de laatste 16 van de Europa League. Pierre Aubameyang deed de show.

Na 23 minuten, Jordan Veretout openden de score voor Marseille. Op een ongelukkig moment scoorde Yerson Mosquera een eigen doelpunt met 28 minuten op de klok. Kort voor de pauze, Pierre Aubameyang verdubbelde de voorsprong voor Jean-Louis Gasset's team, vanaf de penaltystip. Met deze staking heeft Pierre Aubameyang 20e doelen voor het seizoen bereikt.

In de 59e minuut, spits scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Spits heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. Na het zien van zijn tweede gele kaart in de 62e minuut, werd Alberto Moreno van het veld gestuurd en verliet Villarreal met 10-man.

In de volgende wedstrijd, Marseille bezoek Villarreal.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U donderdag, 07 maart 2024 - 20:00
Orange Vélodrome
Serdar Gozubuyuk
4-0
Jordan Veretout 23'
Pierre Aubameyang 42' (pen.) 59'
Yerson Mosquera 28' (og)