Internationale
Borussia M´gladbach overklast tegenstanders thuis een hoog scorende wedstri

VfL Bochum les gegeven door Borussia M´gladbach

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/24 18:09
E0

Borussia M´gladbach overwonnen VfL Bochum in een uitzonderlijk overwinning op Zaterdag, 5x2, met betrekking tot wedstrijdweek 23 van de 1. Bundesliga. Komen in de wedstrijd, Gerardo Seoane's team kwam van een nederlaag en Bochum team kwam van een overwinning.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Nathan N’Goumou na 28 minuten. Met 35 minuten op de klok, Julian Weigl scoorde het tweede doelpunt voor Borussia M´gladbach, vanaf de penaltystip.

Met 72 minuten op de klok, Rocco Reitz verdubbelde de voorsprong voor Gerardo Seoane's team. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Na 75 minuten, Philipp Hofmann getroffen voor VfL Bochum. In de 78e minuut, Gerardo Seoane's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Jordan Siebatcheu. In de slotfase van het spel, Keven Schlotterbeck schoot Bochum team tweede doelpunt. In blessuretijd, Franck Honorat scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Borussia M´gladbach zijn 11e in de tabel, met 25 points, terwijl VfL Bochum op de plaats 13e zit, met 25 points. In hun volgende wedstrijd, Mönchengladbach team bezoek Mainz, terwijl Bochum team speelt thuis tegen RB Leipzig.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 24 februari 2024 - 14:30
Borussia-Park
Sven Jablonski
5-2
Nathan N’Goumou 28'
Julian Weigl 35' (pen.)
Rocco Reitz 72'
Jordan Siebatcheu 78'
Franck Honorat 90'
Philipp Hofmann 75'
Keven Schlotterbeck 88'