Internationale
FC Porto heb het gemakkelijk op de weg in een spannende wedstrijd

UEFA Youth League: FC Porto verpletter de UEFA Youth League dromen van Mainz

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/13 19:00
E0

FC Porto verslaan Mainz in een overwinning op Woensdag, 1-4, in een wedstrijd met betrekking tot naar de kwartfinales van de UEFA Youth League. Rodrigo Mora met een fantastisch scherm.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door João Teixeira na 18 minuten, met een rechtervoetaanval. In de 32e minuut, Rodrigo Mora maakten het tweede doelpunt voor FC Porto, met een schot met de rechtervoet van buiten de doos.

Na 73 minuten, spits verdubbelde de voorsprong voor Dragões, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Met 83 minuten op de klok, Nuno Capucho's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Anhá Candé met een schot met de linkervoet van buiten het strafschopgebied. In de slotfase van het spel, Fritz Engel maakte het einddoel van de wedstrijd, met een linkervoetaanval.

Dankzij dit resultaat is FC Porto door naar de volgende ronde van de competitie. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Porto team speelt tegen Milan.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 13 maart 2024 - 17:00
Bruchwegstadion
Goga Kikacheishvili
1-4
Fritz Engel 87'
João Teixeira 18'
Rodrigo Mora 32' 73'
Anhá Candé 83'