Internationale
Tottenham record indrukwekkende overwinning weg een hoog scorende wedstrijd

Tottenham versloeg Aston Villa met een thriller

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/10 15:00
E0

Tottenham gehamerd Aston Villa in een fantastisch overwinning op Zondag, 0-4, met betrekking tot wedstrijdweek 28 van de Premier League . Komen in de wedstrijd, Birmingham team kwam van drie wint en London team kwam van een overwinning.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

James Maddison opende de score na 50 minuten. In de 53e minuut, Brennan Johnson verdubbelde de voorsprong voor Tottenham. Met 65 minuten op de klok, Aston Villa zag John McGinn een rechtstreekse rode kaart krijgen in de tijd toegevoegd op, Ange Postecoglou's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Son Heung-min. In de laatste minuten van de wedstrijd, Timo Werner scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Aston Villa zijn 4e in de tabel, met 55 points, terwijl Tottenham op de plaats 5e zit, met 53 points. Volgende, London team bezoek Fulham. In de tussentijd, Birmingham team speelt uit tegen West Ham.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 10 maart 2024 - 13:00
Villa Park
Chris Kavanagh
0-4
James Maddison 50'
Brennan Johnson 53'
Son Heung-min 90'
Timo Werner 90'