Internationale
Sportivo Ameliano nipte overwinning behalen thuis

Sportivo Ameliano nederlaag Sol de América

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/11/02 10:00
E0

Sportivo Ameliano uitgesmeerd Sol de América in een dichtbij overwinning op Woensdag, 2x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 20 van Liga Paraguaia Clausura. Tot deze speeldag, Juan Pumpido 's team kwam van een nederlaag en Pablo Guiñazú 's team kwam van drie trekt.

Na 37 minuten, Ricardo Garay verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Victor Barrios in de 63e minuut. Na 69 minuten, Elías Sarquis getroffen voor Sportivo Ameliano. Alejandro Samudio scoorde de winnaar in de 73e minuut. Na 78 minuten, Sol de América zag Rodrigo Rojas weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Na het resultaat Sportivo Ameliano zijn 8e in de tabel, met 23 points, terwijl Sol de América op de plaats 10e zit, met 20 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Asuncíon team bezoek Nacional, terwijl Pablo Guiñazú 's team speelt thuis tegen Olimpia.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SPORTIVO AMELIANO
TEKENEN
SOL DE AMÉRICA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U dinsdag, 01 november 2022 - 23:00
2-1
Elías Sarquis 69'
Alejandro Samudio 73'
Victor Barrios 63'