Nationaal
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een veelbewogen wedstrijd met 4

      Sparta Rotterdam en FC Twente delen punten

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/12/17 19:57
      E0

      Op wedstrijdweek 16, de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Twente op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Rotterdam team kwam van een nederlaag en Enschede team kwam van twee wint. Naci Unuvar was beslissend met 1 doel.

      Met al 45 minuten gespeeld, Sparta Rotterdam zag Said Bakari een rechtstreekse rode kaart krijgen Sem Steijn opende de score kort voor de pauze.

      Met 51 minuten op de klok, Tobias Lauritsen getroffen voor Rotterdam team, vanaf de penaltystip. Jeroen Rijsdijk's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, na 55 minuten, vanaf de penaltystip. Spits heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Naci Unuvar maakte het laatste doelpunt na 90 minuten.

      Na het resultaat FC Twente zijn 3e in de tabel, met 34 points, terwijl Sparta Rotterdam op de plaats 7e zit, met 22 points. In de volgende wedstrijd, Rotterdam team bezoek Fortuna Sittard, terwijl Enschede team host AZ Alkmaar.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SPARTA ROTTERDAM
      TEKENEN
      FC TWENTE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 17 december 2023 - 13:30
      Sparta Stadion
      Martin van den Kerkhof
      2-2
      Tobias Lauritsen 51' (pen.) 55' (pen.)
      Sem Steijn 45'
      Naci Unuvar 90'