Internationale
Sportivo Trinidense slijpt de overwinning weg in een spannende wedstrijd

Sol de América thuis verslagen tegen Sportivo Trinidense

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/02 23:59
E0

Sportivo Trinidense verslagen Sol de América in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x3, op wedstrijdweek 4. Naar deze wedstrijdweek, Asuncion team kwam van drie trekt en Santísima Trinidad team kwam van drie nederlagen. Pedro Delvalle was de hoofdspeler.

Vroeg in het spel, Alan Pereira openden de score voor Sportivo Trinidense. José Arrúa's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Pedro Delvalle, na 20 minuten. Met 23 minuten op de klok, Santiago Salcedo getroffen voor Sol de América. Met 29 minuten op de klok, Rolando García maakten het tweede doelpunt voor Humberto Ovelar's team. Pedro Delvalle maakte het winnende doelpunt kort voor de pauze vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Sol de América zijn 8e in de tabel, met 3 points, terwijl Sportivo Trinidense op de plaats 9e zit, met 3 points. In hun volgende wedstrijd, Santísima Trinidad team host Tacuary, terwijl Asuncion team speelt uit tegen 2 de Mayo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 02 februari 2024 - 23:45
Luis Alfonso Giagni
2-3
Santiago Salcedo 23'
Rolando García 29'
Alan Pereira 3'
Pedro Delvalle 20' 42' (pen.)