Internationale
Eert zelfs in een veelbewogen wedstrijd met 6 goals

Sint-Truiden en Standard Liège delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/12 21:54
E0

Sint-Truiden en Standard Liège speelden 3-3 gelijk in een spannend wedstrijd op Vrijdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 3 van Jupiler Pro League . Tot deze speeldag, Sint-Truiden team kwam van drie wint en Liège team kwam van Een gelijkspel. Fatih Kaya was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Eric Bocat, na 4 minuten. Na 9 minuten, Wilfried Kanga getroffen voor Standard Liège.

Met 55 minuten op de klok, Aboubakary Koita verspeelde de kans om te scoren. Ivan Leko's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via William Balikwisha, na 59 minuten. Na 82 minuten, Liège team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Wilfried Kanga. Met 84 minuten op de klok, Adriano Bertaccini maakten het tweede doelpunt voor Sint-Truiden. In de slotfase van het spel, Fatih Kaya scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

In hun volgende wedstrijd, Sint-Truiden speelt uit tegen OH Leuven. In de tussentijd, Standard Liège bezoek Westerlo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 12 april 2024 - 19:45
3-3
Eric Bocat 4'
Adriano Bertaccini 84'
Fatih Kaya 88'
Wilfried Kanga 9' 81'
William Balikwisha 59'